English

 

Rogaland Treprofil as ble etablert våren 1988. Bedriften er lokalisert i flotte omgivelser i Lysefjorden, nærmere bestemt på Meling i Forsand kommune. Her har vi bygget nye lokaler og en moderne produksjonshall.

Rogaland Treprofil as ble dannet som en direkte følge av den stigende etterspørsel i markedet når det gjelder profilert listverk, knekter, balkongrekker, vannstokker og all annen form for husets ytre såvel som indreutsmykking. Det er i dag en økende trend i å ta vare på og restaurere de gamle karakterfulle trehusfasadene. I denne sammenheng er det viktig at også listverket står i stil. Vi lager derfor listverk i stilarter som Barokk, Empire, Sveitser og Jugend. 

Vi har selvfølgelig også verktøy og kompetanse til å lage nytt listverk basert på skisser, gamle lister m.m. Skulle vi tilfeldigvis ikke ha den profilen du er på jakt etter som standard, er det ikke noen sak å få laget den etter mål og skisser.

Innsatsvilje, kundeservice, nøyaktighet, presisjon og skaperevne er stikkordene som preger vårt arbeid. Kompetansen hviler på utdannelse innen treforedling, byggmester- og tømrerfaget.